Apparaten en accessoires
Noedelsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optioneel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
568 kJ /
136 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Cottage pie
1u. 10min
Hongaarse champignonsoep
30min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Steak Stroganoff
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Kip met amandelen
25min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Romige champignonsoep
20min